0 oy
tarafından
Hangi kategoriye yazsam bilemedim kusura bakmayın.

Eşim emzirmesine rağmen son zamanlarda sütü fazla oluyor ve göğüs pompası ile de boşaltır. Normalde aramızda bir yakınlık olacaksa zaten önceden bunun için de hazırlık yapar.

Her zaman bir plan doğrultusunda olmuyor. Ailelerimiz, çocuk, iş falan derken bazen başbaşa kalmaya zaman bile bulamıyoruz ve ikidir ki geçiştirdik. Ilişkide bir zaman sonra tahminimce eşimde tahrik olmaya başlayınca damlamalar oluyor ve bu damlamalar beni daha çok tahrik ediyor. Günah mı bilemiyorum sonuçta çoçuğumun rızkı ama bende hoşuma gittiği için daha çok ğöğüsünü elliyorum, emer gibi yapıyorum (içmek anlamında değil sadece keyfi şekilde) ve daha çok akmaoluyor ama sonrasında ikimizde pişman oluyoruz.

Illaki bu durumu yaşayanlar olmuştur. Araştırıp öğrenen aile büyüklerine falan sorabilen vardır. Böyle olması günah mıdır? Ekstra olarak imkan olsa bile bu şekilde keyfi olarak yapmak doğru mudur? Ikimizde o an öyle olmasını istiyoruz ama dedigim gibi sonradan günah diye pişman oluyoz, temizlik açısında uğraşıyoruz.  

1 cevap

0 oy
tarafından
 Olabilen durumlar  
...
Anasayfa
Soru sor
Giriş yap